Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 04.01.2016 12:48 (Üye) Soru : bir şahış işletmesi sahibi olarak bağkur kurumuna tabiyim.10 aylık bağkur primi borcumdan dolayı saglıktan faydalanamaktayim.başka bir firmada sgk lı calıstıgımdan sgkdan ne kadar süre sonra faydalanabilirim iyi calısmalar.

Cevap : Sgk sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için; genel sağlık sigortalısı ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin, sağlık hizmeti sunucusuna başvurduğu tarihten önceki son bir yıl içinde toplam 30 gün genel sağlık sigortası prim ödeme gün sayısının olması gerekmektedir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.