Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 22.01.2016 12:25 (Üye) Soru : Sayın Danışman, Fabrikası Ankara'da olan bir firma İstanbul'da bir lojistik ve depolama şirketi ile anlaşıyor. Bu şirket firmanın ürettiği ürünleri depolayıp gerektiğinde müşterilere sevk edecektir. Bu durumda lojistik firması üretim yapan firmanın irsaliyesi ile müşterilere sevk iş işlemini gerçekleştirecektir. Bu irsaliyede lojistik firmasının unvanı adresi veya diğer bilgilerinin bulunması gerekir mi? Saygılarımla,

Cevap : Sevk irsaliyesi yönetmeliklerde belirtilen bilgilere göre anlaşmalı matbaalarda basılır.Örneğinizdeki lojistik firmasının hiç bir bilgisi sevk irsaliyesinde yer alamaz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.