Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 22.01.2016 12:42 (Üye) Soru : merhaba. şirketimiz için dekorasyon işi yapan şirket dekorasyon için getirdiği mallara kestiği irsaliyelere faturayı iş bitiminde kesiyor ( yedi günü geçiyor). irsaliye ile fatura arasındaki yedi günlük süre için istisna var mı ? karşı şirket hatalı bir işlem yapıyorsa bizim mesuliyetimiz var mı ? teşekkürler.

Cevap : Dekorasyoncu düzenleyeceği sevk irsaliyesine "imalat işlemi firmada yapılmak üzere gönderilmiştir." notunu yazması gerekir.Böyle bir şerhin olması halinde 7 gün hesabı yapılmaz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.