Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.06.2016 14:27 (Üye) Soru : merhaba müşterilerimizden alamadığımız ücreyt karşısında aramızdaki sözleşmeyi fesh etmek için müşteriye noterden ihtarname gönderiryorduk e-tebligat uygulaması yürürlüğe girdiğine göre bu ihtarnameleri e tebligat taki mail adreslerine yapsak hukuki sonuçları ve geçerliliği varmıdır saygılarımla

Cevap : E tebligat uygulaması vergi idaresi ile mükellefler arasında geçerlidir. Bahsettiğiniz konu hakkında geçerli değildir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.