Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 16.08.2016 12:19 (Üye) Soru : Merhabalar, 09.08.2016 RG de yayımlanan tebliğ ile muhtasar ve SGK bildirimleri tek beyanname ile birleşecek. Konu ile ilgili yayımlanan yönetmelik bildiğim kadarıyla yok. Uygulamanın başlama zamanı ve nasıl olacağı hususlarında bilgi verilmesinde yardımlarınızı rica ederim.

Cevap : 09.08.2016 RG de yayımlanan tebliğ değil sayılı 6728 sayılı kanunundur.Konu ile ilgili olarak detaylı açıklama web sayfamızda mevcuttur.Mevzuattaki değişiklikleri web sayfamızdan takip etmenizi öneririz. http://archive.ismmmo.org.tr/Mansetler/MEVZUAT/Duyuru/6728_say%C4%B1l%C4%B1_kanun_a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B12.pdf_344.pdf
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.