Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 16.09.2016 09:29 (Üye) Soru : Merhabalar; bir müşterim için 6736 kanunun sadece kasa düzeltmesi bölümünden faydalanacağım. bdp üzerinden 6/3 maddesine göre verilecek beyanname bölümünden beyanname oluşturdaktan sonra ayrıca 2015 yılı için kurumlar vergisi beyannamesi ve 2016 yılı 1 ve 2 dönem geçici vergi beyannamelerine düzeltme verecekmiyim? tskler.

Cevap : Hayır. Beyannamelerde düzeltme yapılmaz.Sadece muhasebe kaydı yapılacaktır.6736 SK ile ilgili olarak web sayfamızdaki rehberi inceleyiniz. http://archive.ismmmo.org.tr/Mansetler/MEVZUAT/Duyuru/6736_SK_A%C3%87IKLAMA.pdf_695.pdf
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.