Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 21.09.2016 16:13 (Üye) Soru : iyi günler, mali müşavir olarak almış olduğum dış giyim harcamalarını indirim konusu yapıyorum ancak bir kaç yerde gider yazılamaz ve Kdv indirim konusu yapılamaz ibaresi gördüm. mali müşvarler, avukatlar dış giyim harcamalarını indirim konusu yapabilirler mi

Cevap : Bu konu hakkında GVK 68. Maddesinde açık bir hüküm yoktur.Gider yazılamayacağı görüşündeyiz.Ancak Konu hakkında mukteza almanızı öneririz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.