Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 01.12.2016 13:42 (Üye) Soru : 30.06.2016 TARİHİNE KADAR OLAN TÜM BORÇLARIMIZ İÇİN EKİM AYINDA YAPILANDIRMAYA BAŞVURDUK.ANCAK TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KDV VE MUHTASAR CARİ DÖNEM BORÇLARI DURUYOR.ÖNCEKİ YAPILANDIRMALAR DA 1 YILDA YAPILANDIRILAN TAKSİTLERDEN 2, CARİ DÖNEMDE 2 ÖDEMEME DURUMUNDA YAPILANDIRMA BOZULUYORDU.6736 DURUM BÖYLEMİ?EKİM DEN ÖNCEKİ CARİLERİN ÖDEMESİ YAPILMADAN EKİM SONRASINI ÖDEDİĞİMİZDE YAPILANDIRMA BOZULUR MU?KASIMDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ KDV VE KURUMLAR MATRAH ARTIRIMININ TAKSİTLENDİRMESİNDE DE DURUM AYNI MIDIR? TEŞEKKÜRLER.

Cevap : YAPILANDIRMADAN ÖNCEKİ AYLARA İLİŞKİN OLAN BORÇLARIN ÖDENMEMESİ YAPILANDIRMAYI BOZMAYACAĞI GÖRÜŞÜNDEYİZ VD İLE GÖRÜŞÜNÜZ.MATRAH ARTIRIMINDA TAKSİTLERİN ÖDENMEMESİ HALİNDE SİSTEM BOZULMAZ.ANCAK ÖDENMEYEN TAKSİTLER GECİKME ZAMMI 2 KAT UYGULANIR.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.