Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 14.12.2016 12:05 (Üye) Soru : Üstad, bir müşterimiz yurt dışında kurulu başka bir firmasından Türkiye'de ki firmasına ait 600 bin usd yi 6736 sayılı kanun kapsamında burada ki firmasına getirmek istiyor... bu durumda karar almamız vs. başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu? yoksa ek formu doldurup bankaya vermemiz yeterli mi? bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

Cevap : Konu ile ilgili yayımlanan Genel tebliği inceleyiniz detaylar tebliğde mevuttur. http://www.gib.gov.tr/node/116544
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.