Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 11.03.2017 23:13 (Üye) Soru : merhaba sayın yetkili; sgk ve muhtasarın birleştirilmesi konusunda kadar bilgi girişini nasıl yapacağız. ayrıca yeni çıkan işverenlere yönelik olarak teşvikle ilgili şuan sgk girişini neye göre yapacağız.alo 170 aradım.bekleyin mevzuatın tam ayrıntısı çıkmadan.giriş yapmayın denildi.bu konuda fikriniz nedir.yardımcı olursanız.seviniriz. iyi çalışmalar.

Cevap : geçici 17 devlet desteğine ilişkin SGK sayfasinda link acilmitir. muhtasar aphb ye ilişkin ise 01.01.2018 tarihinde bilgi girişi yapılabilecektir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.