Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.03.2017 10:00 (Üye) Soru : sgk, muhtasar eşleştirmelerinde eskiden sgk nosu olup şu anda işçi çalıştırmayanlarıda eşleşme yapacakmıyız. 31.3.2017 tarihinde sona erecek eşleşme için 29,3.2017 tarihinde sgk işyeri açılışı yapan mükellef eşleşme yapacakmı. Muhtasar ve sgk açısından istanbulda uygulama ne zaman yürürlüğe girecek. Saygılar

Cevap : Eşleştirme 02.05.2017 tarihine uzatılmıştır. SGK işyeri nosu bulunanların eşleştirme yapması gerekir. 29.03.2017 de açılan işyeride işçi çalıştırıyorsa ve işyeri sgk nosu bulunuyorsa eşletirme kapsamındadır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.