Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 31.05.2017 09:30 (Üye) Soru : Merhaba sn. üstadım, Avukatlık bürosu 5000 tl üzerinde bir bedel ile SMM kesiyor ve sonra da ay içerisinde borç dekontları ile adımıza yaptığı giderleri yansıtıyor. Nasıl bildirim yapmalıyız? Ayrıca gerek kasko trafik sigorta poliçelerini ve gerekse ithalat ihracat işlemleri sırasında yaptırılan sigorta poliçelerini ba bs de bildiriyor muyuz? Tşk.

Cevap : Alınan SMM makbuzu Ba bildirilir.Diğer taraftan limited şirket limitleri aşması halinde , kasko, trafik sigorta poliçelerini ve ithalat ihracat işlemleri sırasında yaptırılan sigorta poliçelerini ba bs de bildirecektir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.