Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 18.08.2017 11:04 (Üye) Soru : Merhaba üstatlarım,Ltd şirketinde bağımlı muhasebeci olarak çalışmaktayım.Şirketimiz sermaye artırımı ve nevi değişikliği yapacak bu değişikliklerle ilgili raporu ben düzenleyebilirmiyim .Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap : Bir işyerinde hizmet akdiyle çalışıp söz konusu firmanın bordrosunda bulunan meslek mensubu, sadece çalıştığı işyeri ile sınırlı olmak kaydıyla, meslek kaşesini kullanarak o işyerinin sermaye artırım vs raporlarını düzenleyebilir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.