Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 23.08.2017 11:59 (Üye) Soru : Merhaba. İhraç kayıtlı satışlarda ürünlerin takip eden 3 ay içinde yurt dışı edilmesi gerekiyor. Peki tecil/terkin dosyasının da bu 3 ay içinde verilmesi zorunlu mudur? Örneğin Ağustos ayı sonunda 3 aylık çıkış süresi tamamlanan ihraç kayıtlı satışların dosyasını eylül ayı içerisinde verebilir miyiz?

Cevap : İhraç kayıtlı satışları 3 ay içinde ihraç edilmesi ve aynı süzer de ilgili evrak ve bildirimler internet VD sisteminden verilmesi gerekir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.