Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 15.09.2017 15:40 (Üye) Soru : Merhaba; Mükellefimiz için bir personel girişi yapılacak kendisine eski işyerinden bir çalışma belgesi verilmiştir.Emekliliğe hak kazanmış olduğunu ilettiler ancak çalışma belgesi dışında herhangi bir belge vermediler.sadece çalışma belgesiyle emekli şeklinde sgk girişi yapılabilir mi teşekkürler

Cevap : Yapılamaz Emeklilik tahsis belgesi ile ya da çalışacak olacak kişinin e-devlet şifresiyle çalışma durumu gösterir evrakı sistemden çıkartıp işverene vermesi gerekmektedir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.