Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 06.11.2017 11:53 (Üye) Soru : MERHABALAR ÖNCELİKLE YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.TASFİYE HALİNDE BİR LTD ŞTİ 2 DÖNEMDİR GEÇİCİ VERMİYORUM. 3 DÖNEMDE ELİNDE KALMIŞ OLAN ( TASFİYEYE GİRMEDEN ÖNCEKİ DÖNEME AİT OLAN ) STOK İÇİN 7 AYDA FATURA KESTİK.KESİLEN BU FATURA NEDENİYLE 3.DÖNEM İÇİN GEÇİCİ BEYANNAME VERMEM GEREKİRMİ.İYİ GÜNLER

Cevap : HAYIR GEREKMEZ.TASFİYE HALİNDE OLAN ŞİRKETLER GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ VERMEZLER. TASFİYE SONUNDA ELDE EDİLEN KURUM KAZANCI BEYAN EDİLEREK HESAPLANAN VERGİ ÖDENİR.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.