Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.11.2017 10:05 (Üye) Soru : sayın danışman, 2016 yılı için tasdik ettirdiğimiz defterimizi aynı zamanda 2017 yılı için 2017 ocak ayında da ara tasdiki yaptırdık fakat defter yaprak sayısı 2017 yılı için yetmedi kalan aylar için noterden defter tasdiki yapabilir miyiz en geç tasdik tarihi ne olmalıdır tşk

Cevap : Ek defter tasdiki VUK 221/4. maddesinde aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Tasdik Zamanı Madde 221/ 4.Tasdike tabi defterlerin dolması dolayısiyle veya sair sebeplerle yıl içinde yeni defter kullanmaya mecbur olanlar bunları kullanmaya başlamadan önce.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.