Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 22.01.2018 09:37 (Üye) Soru : Evraklarıni ve ücretini teslim etmeyen mükellefin beyannamelerini vermezsek bundan dolayı kesilecek cezalardan dolayı sorumluluğumuz nedir?

Cevap : Bu müşteriniz için önce noterde ihtar göndereceksiniz vereceğiniz süre sonunda yükümlülüğünü yeri getirmemesi halinde beyanname ve bildirimlerin gönderilmeyeceği ihtar edilir.Vereceğiniz süreden sonra sözleşmeleri iptal etmeniz gerekir.Bu işlemleri yapmaz iseniz sorumlu olursunuz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.