Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.02.2018 19:08 (Üye) Soru : Sayın yetkili,partime çalışacak bir işçiyi işe giriş bildirgesinde 30 günde az çalışıyor mu göstereceğiz yada nasıl göstermemiz gerekiyor?Partime çalışana puantaj yapsak olur mu? İş sözleşmesini neye göre yapmamız gerekiyor? İyi günler..

Cevap : kişi kısmi süreli çalışma da hangi günler geleceği bellidir puantajda ise çalışma puantaja dayalı gerçekleşir. önce nasıl bir çalışma süresine işçi sahip onu bir belirleyin fiili çalışmaya göre ise puantaja dayalı iş sözleşmesini imzalayan işçinin bildirimini ona göre yapınız.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.