Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 23.02.2018 13:55 (Üye) Soru : Sayın Danışman , 2017/4 dönemi doğum izninde olan çalışan bayan,17 nisan da doğum izni bitiyor.sonra 31 temmuza kadar ücretsiz izin alıyor.Biz sehfen nisan bildirgesinde 30 günün tamamını ücretsiz izin gibi 01 işaretlemişiz.SGK tan yazı geldi kalan 13 günün bildirgesini verin diye,dilekçeyle izah ettik. ücretsiz izin formunu ekledik dilekçeye kabul etmiyorlar.şimdi çalışmayan bu bayanın kalan 13 günune ek bildirge verirsek yanlış olmazmı .cevabınızı bekliyorum.Teşekkur ederim.

Cevap : SGK nı gerekçenizi kabul etmediğini belirtmişsiniz bu doğrultuda ek düzeltme yapmanız ve kişi çalışmamıştır kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.