Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 17.04.2018 16:47 (Üye) Soru : Merhaba! Yabancı uyruklu işçi çalıştırmak için, Çalışma Bakanlığı'na geçen hafta çalışma izni için başvuruda bulunduk. Çalışma Bakanlığı bizden bir takım evraklar talep etmektedir. Evrakların bir tanesi işçi ile yapılan iş sözleşmesi fakat biz işçiyi çalışma izni onaylandıktan sonra çalıştıracağız. Dolayısı ile iş sözleşme tarihi ne olmalıdır.

Cevap : "Meslek hukuku" bölümü soruları 3568 sayılı yasa ile ilgilidir.Sorunuzu SGK kutusunu işaretleyerek yeniden gönderiniz
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.