Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 27.07.2018 14:40 (Üye) Soru : Merhaba, İlanlı genel kurul yapıyoruz. Şirket ortaklarına İadeli taahhütlü mektup yolladık fakat ortaklardan bir tanesinin mektubu adresinden taşındığı için iade geldi. Adresten taşındığını ve yeni adresini şirkete bildirmemiş bu durumda biz bu kişiye ulaşamıyoruz böyle bir durumda yapmamız geren nedir acaba . tşk.

Cevap : Ortak değişen adresini bildirmek zorundadır, bildirilen adrese tebligatı yaptınız sicil gazetesinde de ilan yapıldı, başkaca bir işleme gerek bulunmamaktadır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.